Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Παναιτωλικός-ΑΕΛ: Η κριτική των παικτών


  Κορυφαίος της ΑΕΛ ήταν ο Κώστας Νεμπεγλέρας που περνάει μια δεύτερη νιότη,είναι ο παίκτης «βαρόμετρο» της ομάδας. Από'κει και πέρα ο Ραπτάκης και Σκόνδρας πήγαν πολύ καλά αφού έχασαν ουσιαστικά μια μονομαχία με τον Κουτσοσπύρο,ο Παπαγεωργίου δεν πήγε καλά στα δεξιά αλλά υπήρχε πρόβλημα και με τον Ζεκίνια που δεν μάρκαρε με αποτέλεσμα ο Γκόλιας να ανεβαίνει πολύ εύκολα.Ο Παγώνης έσωσε ένα σίγουρο γκολ.
  Ο Φρανκού ήταν πολύ καλός στο ντεμπούτο του ενώ ο Χασομέρης ήταν η ευχάριστη έκπληξη.Το γκολ που πέτυχε ήταν η δικαίωση των προσπαθειών του.
  Ο Τσίγκας έτρεξε πολύ και ήταν μαχητικός ενώ ο Τσιάρας τα έδωσε όλα.Τέλος ο Σέρεμετ αποτελεί εγγύηση κάτω από τα δοκάρια.
  Από τις αλλαγές ο Καρανίκας πήγε περίφημα για μια ακόμα φορά όπως και ο Ζουρούδης.Ο Δεινόπαπας έπαιξε λίγο αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του.
  Από τον Παναιτωλικό καλύτεροι οι Γκόλιας,Μπακάκης και κατά διαστήματα ο Φαβάλι.

   Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
  Ο διαιτητής κ.Σέζος του συνδέσμου Κιλκίς ήταν άριστος και η δεύτερη κάρτα που δεν έδωσε στον Παπαγεωργίου ήταν από αβλεψία.Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή μετά από δύο χρόνια και η ΑΕΛ δικαιούται να ευνοηθεί από ένα ανθρώπινο λάθος.
  Σωστοί στις υποδείξεις τους οι δύο βοηθοί κ.Ναλμπάντης(Κιλκίς),Πεντζερέτζης (Κιλκίς).
  Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μπακάκης,Φαβάλι,Γιάνεφ από τον Παναιτωλικό. Και για την ΑΕΛ οι Παπαγεωργίου,Σέρεμετ,Ραπτάκης,Τσιάρας.

Πηγή: Ελευθερία  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!