Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δεν έγινε δεκτό αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ για παραχώρηση 1000 εισιτηρίων ενόψει του ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου


  Χωρίς τους οργανωμένους φιλάθλους της θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ τη Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 18:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο,καθώς κατά την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκης,δεν έγινε δεκτό το αίτημα των «βυσσινί» από την Αστυνομία για παραχώρηση 1000 εισιτηρίων.
  Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Λουκάς Σάββα και ο υπεύθυνος διαχείρισης και ασφαλείας Μιχάλης Ανδρέου οι οποίοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να πάρει η ΑΕΛ τα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της,όμως οι προσπάθειες τους δεν είχαν την αναμενόμενη κατάληξη.
  Χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964,αναφέρονται τα εξής: «Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου η ΠΑΕ ΑΕΛ αιτήθηκε την παραχώρηση 1000 εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της,αίτημα το οποίο δεν κατέστη δυνατό να γίνει αποδεκτό και ως εκ τούτου δεν υπάρχει η δυνατότητα οργανωμένης μετακίνησης».
  * Στη σύσκεψη από τη Νίκη Βόλου ήταν παρών ο γενικός αρχηγός Πέτρος Τσιτσιμπής όπως επίσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας,Αποστόλης Αλαμάνας.

Πηγή: Ελευθερία (Συντάκτης: Χρ.Αρχοντούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!