Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ατομικό για τέσσερις και τους τερματοφύλακες


  Με διπλή προπόνηση στις 8 το πρωί και στις 3.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει ουσιαστικά σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τη Νίκη.
  Χθες οι περισσότεροι παίκτες είχαν ρεπό,όμως το τεχνικό τιμ αποτελούμενο από τους Μιχάλη Ζιώγα,Γιάννη Μάγγο και Θοδωρή Κυριακούλη,βρέθηκε στα Δένδρα όπου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ο Θανάσης Τσίγκας,Σιατραβάνης,Μάγγος,Παπαϊωάννου και οι τρεις τερματοφύλακες Σέρεμετ,Πρίφτης,Γκόντα.
  Αυτό θα γίνεται σε τακτά διαστήματα,προκειμένου ο κ.Ζιώγας να βλέπει την πρόοδο που θα έχουν οι νέοι παίκτες οι οποίοι μέσα από τη σκληρή δουλειά και την υπομονή που θα κάνουν,θα πάρουν την ευκαιρία όταν το κρίνει ο προπονητής τους για να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και να δείξουν τις δυνατότητες τους.
  Άλλωστε το πρωτάθλημα της Football League είναι ένας μαραθώνιος και όλοι θα χρειασθεί να προσφέρουν για να υλοποιηθούν οι φετινοί στόχοι.
  * Από την πλευρά της Νίκης Βόλου αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Στέλιο Μανωλά και απλά χθες για προληπτικούς λόγους προπονήθηκε μόνος του ο Τάντιτς,που όμως σήμερα ή αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Πηγή: Ελευθερία (Συντάκτης:Χρ.Αρχοντούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!