Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Νέοι: Πρεμιέρα με νίκη


  Ιδανική πρεμιέρα για την ομάδα Νέων της ΑΕΛ στο οικείο πρωτάθλημα της Football League. Οι «βυσσινί» του Κώστα Τσότσου επικράτησαν 2-0 της Νίκης Βόλου στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα αφού οι Νέοι της ΑΕΛ κυριάρχησαν κατά κράτος κι έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες για νίκη μεγαλύτερων διαστάσεων. 
  Το σκορ άνοιξε ο Τσιρογιάννης στο 15’ με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό 2-0 έκανε ο Κρητικός με κοντινή προβολή στο 60’ μετά από γύρισμα του Καραθανάση. Οι «βυσσινί» κατέγραψαν επίσης ένα δοκάρι με κεφαλιά του Κρητικού στο 18’ και τουλάχιστον ακόμη 4 φάσεις για γκολ με Τσιλούλη (6’), Τσιρογιάννη (38’), Γαρυφαλλόπουλο-Παπαϊωάννου (στο 43’) και τον σκόρερ Κρητικό στο 81’.

ΑΕΛ: Μάλτζαρης, Καλφούντζος, Κορομηλάς, Γκαλίτσιος, Καραθανάσης (84’ Περδίκης), Τσιλούλης, Σενκάι, Κρητικός, Τσιρογιάννης (80’ Κανταρίνος), Παπαϊωάννου, Γαρυφαλλόπουλος (63’ Καμπέρης).

Νίκη Βόλου: Κεφαλάς, Ποτόμι, Αγγέλης, Χασιώτης, Τζανετόπουλος, Αλεξανδρής (82’ Χατζησταμάτης), Καρακώστας, Παναγιώτου (46’ Φέζο), Μπλούχος, Ζαρίφης (46’ Μαλακασιώτης), Γεωργατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!