Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Απέφυγε την ήττα στις καθυστερήσεις



Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

* ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗ ΣΤΟ 90’ +3’ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ ΣΕ 1-1


Χωρίς να ικανοποιήσει ο Τύρναβος 2005 και κατώτερος του αναμενομένου, παραχώρησε χθες στον μαχητικό Α.Ο. Κασσιόπης ισοπαλία με σκορ 1-1.
Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και το οποίο σίγουρα δεν ικανοποίησε τους φίλους της τυρναβίτικης ομάδας οι οποίοι δικαιολογημένα περίμεναν περισσότερα πράγματα, σύμφωνα με το πρόσωπο που είχε δείξει τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος όσο και σε αυτούς του κυπέλλου.
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πιο οργανωμένοι στο κέντρο ενώ λιγοστές ήταν οι καλές φάσεις δύο για κάθε ομάδα. Στο 18’ ο Τσούκαλος στο σημείο του πέναλτι κοντραρίστηκε και ο τερματοφύλακας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια, στο 26’ το πλασέ του Πετρογιάννη από αριστερά έφυγε άουτ, ο ίδιος παίκτης στο 34’ δεν πρόλαβε τη μπάλα στη μικρή περιοχή στη συρτή σέντρα που βγήκε από αριστερά ενώ στο 37’ η κεφαλιά του Κυπτίου από κοντά κόντραρε η μπάλα σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
Όμως και στην επανάληψη δεν είχαμε κάτι το διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού των δυο ομάδων, αλλά νωρίς-νωρίς ήρθε η ψυχρολουσία.
Η Κασσιόπη πήρε το προβάδισμα στο 54’, όταν ο Ανυφαντής από αριστερά σέντραρε κι ο Πετρογιάννης από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ.
Από κει και πέρα ο Τύρναβος προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο για την ισοφάριση με το άγχος να είναι εμφανές στις κινήσεις των παικτών και με πολλές λάθος μπαλιές. Στο 65’ η κεφαλιά του Μπουσινάκη από κοντά κοντράρει σε αμυντικό, στο 77’ το σουτ του Κυπτίου θα αποκρουστεί από αμυντικό λίγο πριν το τέρμα, στο 82’ αντεπίθεση της Κασσιόπης με καλές προϋποθέσεις, ο Γούπος προλαβαίνει την μπάλα ενώ στο 3ο από τα 6 λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής κ. Δραγάτης (Χαλκιδικής) ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε για τον Τύρναβο στο τελικό 1-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Αθανασούλης, Αθανασιάδης(80’ Μπόντε), Πολύζος, Νόνης, Αντωνόπουλος, Οικονόμου, Μπουσινάκης, Σιδηρόπουλος(46’ Κακαβίτσης), Κυπτίου, Τσούκαλος.
Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ (Ρ. Μπολάνο): Ζάχος, Βιτουλαδίτης, Ανυφαντής, Θεοδωρέλης, Σφακιανάκης, Κεφαλάς, Πετρόγιαννης, Γυφτοκώστας, Πατινιώτης, Τσούκλης, Καραγιάννης Έπαιξαν κι οι: Μεσημέρης, Παναγιώτου, Φούκης
Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!