Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ενθουσιασμός και θετική ενέργεια


  Μια μικρή ΑΕΛική γιορτή διαφορετική από τις άλλες στήθηκε σήμερα στο 19ο, το 22ο και το 24ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, όπου οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ αποτελούμενη από τους Δημήτρη Ραπτάκη, Νίκο Καρανίκα και Θανάση Μάγγο συνοδεία του Γενικού Διευθντή της ΠΑΕ, Λουκά Σάββα. Οι λιλιπούτειοι φίλοι της ΑΕΛ πήραν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους παίκτες και εντυπωσίασαν τους πάντες με την ετοιμότητά τους, αφού γνώριζαν απ’ έξω κι ανακατωτά όλα τα δημοφιλή συνθήματα της βυσσινί εξέδρας τα οποία τραγουδούσαν καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης δίνοντας έναν ξεχωριστό παλμό στην εκδήλωση.
  Μεγάλη ατραξιόν για τους μικρούς μαθητές  υπήρξε, ωστόσο, το λεωφορείο της ομάδας, με το οποίο η αντιπροσωπεία της ΑΕΛ εισήλθε στον προαύλιο χώρο των σχολείων. Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους μοίρασαν προσκλήσεις για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Θρασύβουλο κι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους όλη τη θετική ενέργεια που σκόρπισαν απλόχερα τα γελαστά πρόσωπα των παιδιών.
  Την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ συνόδευσαν και οι εκπρόσωποι της συνεργάτιδας εταιρείας μάρκετινγκ “Spirito Group Marketing-Communication” (Χρήστος Γενιτσεφτσής, Γιάννης Πόχος, Γρηγόρης Βλαχάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!