Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η Σανταντερ οδηγός για την ΑΕΛ!


  Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ Παναχαϊκής για παράνομο ορισμό αγώνα με την ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί χθες στις 11:00 το πρωί λόγω της απεργίας των δικηγόρων και θα εκδικαστεί πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη (14/11).
  Πάντως στην ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ανησυχούν καθώς αν υπήρχε έστω και η παραμικρή αμφιβολία να χαθεί η εκδίκαση τότε δεν θα οριζόταν το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΛ και του Θρασύβουλου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.Από τη στιγμή που ορίστηκε και υπάρχει γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής κατηγορίας θεωρείται βέβαιο ότι η έφεση της Παναχαϊκής θα απορριφθεί.
  Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει στείλει στην επιτροπή εφέσεων και χαρτί της ΟΥΕΦΑ που αναφέρει με αφορμή χρέος της ισπανικής Σανταντέρ προς παίκτη ότι αν υπάρχει πτωχευτικός κώδικας σε μια χώρα τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για χρέη ποδοσφαιριστών.
  Άλλωστε κανένας δεν αμφισβήτησε τις αποφάσεις πτωχευτικού κώδικα όταν ομάδες μπήκαν στο άρθρο 44 και διαγράφηκαν χρέη ενώ εδώ μιλάμε και για διακανονισμό.
  Αυτή τη στιγμή όλα για την ΑΕΛ θα ξεκαθαρίσουν στις 20 Νοεμβρίου που έχει οριστεί η δικάσιμος για την εισαγωγή της ομάδας στον πτωχευτικό κώδικα και προς το παρόν όλα δείχνουν ομαλά.Το μοναδικό χρέος που αυτή τη στιγμή δείχνει δύσκολα να διακανονιστεί είναι προς τον ποδοσφαιριστή Φαμπιάν Κανόμπιο ενώ ακόμα και με τον Μακίνουα βρέθηκε η «χρυσή τομή».
  Πάντως μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός στους κύκλους της ΠΑΕ ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με προσφυγές ή οποιοδήποτε άλλη ενέργεια πιστωτή ενώ κανονικά θα αγωνίζεται στα παιχνίδια.
  Μάλιστα εκτιμούν ότι η πολύ καλή πορεία που κάνει μέχρι τώρα κάνει ορισμένους να ψάχνουν να βρούνε τρόπους ανακοπής της προσπάθειας της ομάδας μια και στην αρχή τη θεωρούσαν από τις ομάδες που θα έδιναν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πηγή: Ελευθερία (Συντάκτης: Σωτ.Κέλλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!