Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Θηρίο ο Μπρανκο Ζεκινια!


  Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τον τεχνικό της ΑΕΛ Μιχάλη Ζιώγα,ο οποίος είδε τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Μπράνκο Ζεκίνια να παίρνει μέρος κανονικά στην απογευματινή προπόνηση και να υπολογίζεται έτσι για τον αυριανό αγώνα με τον Θρασύβουλο στο AEL FC ARENA (15:00),στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
  Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής με τη μεγάλη του θέληση που έχει και τον δυνατό όπως φαίνεται οργανισμό του,ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και μέσα σε μόλις τρεις ημέρες,αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
  Θηρίο λοιπόν ο Ζεκίνια,ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες και περισσότερο φυσικά τον προπονητή του που θα περιμένει και τη σημερινή πρωινή προπόνηση,στην οποία αν δεν νιώσει ενόχληση θα υπολογίζεται για αύριο,όπως και τον Ζοέλ Τσιμπάμπα που προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει στην αρχική ενδεκάδα.
  Έτσι μοναδικό ουσιαστικά πρόβλημα είναι αυτό του Θανάση Τσίγκα που συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα,για ένα ακόμη παιχνίδι.

Πηγή: Ελευθερία (Συντάκτης:Χρ.Αρχοντούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!