Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ:«Η Λάρισα απομονώθηκε τελείως από τα κέντρα αποφάσεων»



Για την αντικατάστασή του από την προεδρία της ΕΔ αλλά και για τα πεπραγμένα κατά τη διάρκεια της θητείας του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο κ. Βασίλης Νταβαρούκας. Ο διοικητικός της ΕΠΣΛ μιλώντας προς τους διαιτητές της ΕΠΣΛ επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«…Γνωρίζετε πως μόλις ανέλαβα την Επιτροπή Διαιτησίας αντιμετώπισα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους αξιολογημένους διαιτητές και το ξέρετε πολύ καλά πολλοί από εσάς πως επειδή οι σχέσεις του κ. Γρηγορίου με την ΕΠΟ δεν ήταν και οι καλύτερες πολλοί από εσάς είσαστε εκτός πινάκων (θα θυμάστε πως μερικούς από εσάς σας έπαιρνε τηλέφωνο ο κ. Νίτσας και σας έλεγε πως είστε εκτός πινάκων και μάλιστα κάποιους από σας, σας είχε ετοιμάσει και πλακέτα για να σας τιμήσει).
Σας διαβεβαιώνω πως έκανα μεγάλο αγώνα δρόμου για να αναστρέψω την κατάσταση και χρειάστηκε να κάνω και κάποια εξπρές ταξίδια στην Αθήνα και δόξα το Θεό όχι μόνον δεν τέθηκαν εκτός πινάκων οι διαιτητές μας, αλλά πήραμε και τρίτη θέση στη Β’ Εθνική με τον κ. Τζήλο, θέση στη Γ’ με τον κ. Αναστασίου, υποψήφια στους διεθνείς την κ. Τσιοφλίκη τον Δεκέμβριο. Πιστεύω πως η χρησιμοποίησή σας όλο αυτό το διάστημα από την ΚΕΔ ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται από τα παιχνίδια που σας εμπιστεύονταν, αλλά και η απόδοση η δική σας κατά κοινή ομολογία ήταν πάρα πολύ καλή.
Και φέτος παρά τα όσα έχουν συμβεί πήραμε και μια θέση στον πίνακα υποψηφίων ανόδου στη Super League με τον κ. Τζήλο, αλλά ταυτόχρονα χάσαμε τη θέση του Αντώνη Βαλιώτη στην Super League για... τεχνικούς λόγους…
…Στο άλλο θέμα τώρα που αφορά στην αντικατάστασή μου από την Επιτροπή Διαιτησίας θεωρώ πως ήταν μέγα λάθος του κ. Γρηγορίου και ο τρόπος (κάλεσε έκτακτο Δ.Σ. ενώ γνώριζε πως βρισκόμουνα εκτός Λάρισας και δεν μπορούσα να συμμετάσχω σε αυτό) και ο χρόνος, διότι με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο μας, με την καινούρια διοίκηση της ΕΠΟ και τις σχέσεις του κ. Γρηγορίου με αυτή, οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες, όπως γνωρίζετε. Ο μόνος συνδετικός κρίκος μεταξύ της Λάρισας και της Αθήνας είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι ο Βασίλης Νταβαρούκας.
Όμως, ο πρόεδρος και μερικά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους, θεώρησαν σωστό να σπάσουν αυτό τον κρίκο και να απομονωθεί τελείως η Λάρισα από τα κέντρα αποφάσεων.
Πιστεύω, βέβαια, πως όλα αυτά δεν θα επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα εσάς, και για αυτό θα σας παρακαλέσω να μείνετε μακριά από όλα αυτά και να ξέρετε πως θα είμαι πάντα δίπλα σας θα αγωνιστώ για εσάς και δεν θα επιτρέψω κανέναν να παίζει με την αγωνία σας, τον ιδρώτα, τον κόπο και τις φιλοδοξίες σας.
Να είστε σίγουροι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθώ να υπηρετήσω τον χώρο σας κάτω από άλλη σκοπιά…».
Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!