Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ξανά κοντά στη Λάρισα ο Πηλαδάκης



ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ
Η παρουσία του Κώστα Πηλαδάκη στο Μενίδι για την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Αχαρναϊκό αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, ωστόσο αποτελεί κίνηση που φανερώνει πολλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία αποτελέσματα των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα «ζέσταναν» για τα καλά το αφεντικό της ομάδας, ο οποίος αποφάσισε να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του Μιχάλη Ζιώγα και των ποδοσφαιριστών του. Αλλωστε, μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του μετά το φινάλε του ματς πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το τεχνικό τιμ εν όψει Ιανουαρίου, προκειμένου να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις.
Από κει και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ για τον Ζοέλ Τσιμπάμπα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά και απέδειξε αυτό που όλοι γνωρίζουν. Πως όταν είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του, αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία.
                                                                                       Αντίθετα,προβληματισμός υπάρχει για την παρουσία των  Ζουρούδη και Πόνσε,δύο ποδοσφαιριστών στους οποίους στηρίζουν πολλά οι «βυσσινί» και μέχρι στιγμής κινούνται σε... ρηχά νερά. Αγωνιστικά, οι παίκτες της ΑΕΛ έχουν διήμερο ρεπό, ενώ στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Παναχαϊκή επιστρέφουν οι Μπλέντι, Πότσι και Χατζής. Τέλος, χθες συμπληρώθηκαν 26 χρόνια από τον θάνατο του Χαράλαμπου Μπλιώνα στο Αλκαζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΛ - ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr (Συντάκτης:Γ.Καραδήμος,Επιμέλεια:Τ.Κιούσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!