Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ημερίδα για τη διαιτησία ποδοσφαίρου της ΕΠΣΛ


ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 2.00 ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ Η ΕΠΣΛ
Ημερίδα για τη διαιτησία ποδοσφαίρου
με κύριο ομιλητή τον Κύρο Βασάρα

Μεγάλου ενδιαφέροντος ημερίδα με θέμα την ενημέρωση για τις νέες τροποποιήσεις των Κανονισμών και Κανόνων της Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, σήμερα και ώρα 8 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΛ με κύριο ομιλητή το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και διεθνώς αναγνωρισμένο διαιτητικό στέλεχος, κ. Κύρο Βασάρα. Μετά την ομιλία του κ. Βασάρα, θα ακολουθήσει συζήτηση επί όλων των ερωτήσεων που θα τεθούν από το ακροατήριο. Εκτός από τους εκπροσώπους των Αρχών του Νομού μας, έχουν προσκληθεί και να παραστούν στην ημερίδα οι Λαρισαίοι διαιτητές, προπονητές, παράγοντες και ποδοσφαιριστές ομάδων, για την επιμόρφωση των οποίων στοχεύει η ημερίδα αυτή.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΠΛ
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας καλεί τα μέλη του να παρακολουθήσουν τη σημερινή ημερίδα με θέμα την ενημέρωση για τις νέες τροποποιήσεις των Κανονισμών και Κανόνων της Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας.
Επειδή η επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου στα νέα δεδομένα του αθλήματος είναι υποχρέωση και αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για τη σωστή εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των ποδοσφαιριστών, η παρουσία όλων των προπονητών μελών του ΣΠΠΛ κρίνεται απαραίτητη.
Πηγή: Ελευθερία (Συντάκτης:Άρης Γκουτρουμάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!