Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Θέλει μόνο νίκη ο Τύρναβος 2005



ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΙΟΠΗ(15:00)

* Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ


Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα στις 3 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Football League 2 και οι δυο ομάδες του νομού ο Τύρναβος 2005 με τον Οικονόμο , αισιοδοξούν για θετικά αποτελέσματα.
Ο Τύρναβος θα υποδεθεί το νεοφώτιστο στην κατηγορία Α.Ο. Κασσιόπης, ενώ η ομάδα της Τσαριτσάνης θα παίξει στη Λευκάδα, με τον τοπικό Τυλυκράτη.
Αναλυτικά τα νέα από τα δυο λαρισινά σωματεία λίγες ώρες πριν την σέντρα, έχουν ως εξής:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Αποφασισμένος να «γευθεί» την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα-έστω και δύσκολα- ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει στην έδρα του, τον Α.Ο. Κασσιόπης.
Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά μετά την ήττα στην Καλαμαριά θέλουν το τρίποντο, που θα τους δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια.
Καλούνται και οι φίλαθλοι να τους βοηθήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο, ενθαρρύνοντάς τους από το πρώτο μέχρι τα τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Από αγωνιστικής πλευράς ο Τύρναβος θα παίξει κομπλέ, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ο Κώστας Οικονόμου με τον Γιώργο Κακαβίτση.
Στην αποστολή από τον Τάσο Μπεριτζά, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Ντάλλας, Αθανασούλης, Αγριόδημος, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές, Κιπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος, Οικονόμου, Φλέγγας, Ρόκκα, Σιάτρας, Μπόντε, Σιδηρόπουλος, Αθανασιάδης, Κακαβίτσης, Περήφανος.
* Ο Α.Ο.Κασσιόπης βρίσκεται από προχθές στη Θεσσαλία και προπονήθηκε στα Τρίκαλα για να εξοικειωθούν οι παίκτες του με τον αγωνιστικό χώρο, διότι χρησιμοποιούν ως έδρα το πλαστικό γήπεδο του Θιναλίου.
Ο επιθετικός της Κασσιόπης και πρώην παίκτης του Τυρνάβου Γιάννης Κόκκινος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) και τέθηκε εκτός της 20άδας που επέλεξε ο Ρομπέρτο Μπολάνο. Αντ’ αυτού, επιλέχτηκε για πρώτη φορά σε φετινή αποστολή, ο Φάνης Φούκης. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι... συνήθεις, Μητρογιάννης, Ίσερης, Πάγκαλης, Αδάμος, Παπανδρέου, Ρεκλείτης και Γκαντιάς.
Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Ρομπέρτο Μπολάνο είναι: Ζάχος, Πετρόγιαννης, Σφακιανάκης, Φούκης, Καραγιάννης, Γραμματικόπουλος, Κονισπολιάτης, Ανυφαντής, Γυφτοκώστας, Γκίνης, Παναγιώτου, Πελάης, Μεσημέρης, Βιτουλαδίτης, Τσούκλης, Κεφαλάς, Τσάτσος, Πατινιώτης, Φαρούκ, Θεοδωρέλλης.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο νησί του Ιονίου την πανέμορφη Λευκάδα Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περυσινή επιτυχία, κερδίζοντας τον Τηλυκράτη στην έδρα του.
Ο τεχνικός των «Πρασίνων» Γιώργος Καλτέκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς επανέρχονται ο Αποστόλης Τσιανάκας με τον Αντώνη Πρικάκη που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ θα απουσιάσει μόνο ο Βαγγέλης Φτίκας, που είναι τραυματίας.
Στην αποστολή της τσαριτσανιώτικης ομάδας, βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαχτσιβάνος,Θεοδωρόπουλος, Τσιανάκας, Καραγιάννης, Μάντζιος, Φαρμάκης, Πρικάκης, Τσετιροκλής, Λιλολάρι, Καράμπελας, Παναγιώτου Ανδ., Παναγιώτου Αντ., Ματούλας, Αγγελίνας, Βούλγαρης, Αγγέλης,, Κουλτσιάκης, Μπαλής, Παπακωνσταντίνου, Σιαφαρίκας. Σουμέλας.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το πλήρες πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football league 2 και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια, έχουν ως εξής:
* Βατανιακός– Σιδηρόκαστρο: Μπαϊραμίδης (Κοζάνης), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), Παπαδόπουλος (Κοζάνης), 4ος Καράτερπος (Κοζάνης), παρ.Πετρόπουλος (Μακεδονίας)
* Τύρναβος 2005 – Κασσιόπη: Δραγάτης, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Γιαμούζης (Πιερίας), 4ος Τσέτσιλας ( Γρεβενών), παρ.Γιαπράκης (Φλώρινας)
* Αιγινιακός – Δόξα Κρανούλας: Μηλιάδης, Νικολαϊδής, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος Παλιούρας (Μακεδονίας), παρ.Θεοδωρίδης (Σερρών)
* Κορδελιό –Καλαμαριά: Τσαλουχίδης, Ευθυμίου, Τζαμπαζάκης (Κιλκίς), 4ος Κωνσταντινίδης (Καβάλας), παρ.Κωνσταντόπουλος (Χαλκιδικής)
* Τηλυκράτης – Οικονόμος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Πριόνας (Ευβοίας), Φλώτσιος (Βοιωτίας), 4ος Διώτης (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.Τσίτσιος (Θεσπρωτίας)
* Ζάκυνθος – Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκριτζέπης, Χαραλαμπόπουλος, Νίκα (Αρκαδίας), 4ος Σχίζας (Αθηνών), παρ.Μανωλόπουλος (Μεσσηνίας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
Καλαμαριά      2-0       6
Αιγινιακός       5-1       4
Αναγέννηση Κ.  3-1       4
Κασσιόπη        2-1       3
Κορδελιό        3-2       3
Δόξα Κρανούλας 1-1       2
Σιδηρόκαστρο 0-0       2
Οικονόμος      0-0       2
Βατανιακός     1-3       1
Τύρναβος        1-2       1
Τηλυκράτης     0-3       1
Ζάκυνθος        1-5       1
Πηγή: Ελευθερία (Συντάκτης:Χρ.Αρχοντούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!